Favorit restaurang i Borås

God morgon allesammans! Hoppas att ni alla har unnat er en riktigt god frukost ute i vår- solen. Tänkte i dagens inlägg introducera en super mysig restaurang, som bland annat erbjuder á la carte i Borås, restaurangen heter Le Chalet.

Har så länge jag kan minnas varit väldigt intresserad utav mat och jag uppskattar bra matlagning på ett plan som jag inte tror många gör. Många människor går ut på restauranger och så länge maten var helt okej, för mig räcker inte det. Många tycker att jag är väldigt kräsen, och jag är redo att hålla med, speciellt när det kommer á la carte i Borås. Men jag måste säga att den här restaurangen gjorde mig väldigt glatt överraskad, utav hela upplevelsen. Man möts av glad och trevlig personal direkt när du kommer in och man själv blir glad. De har en extremt bra inställning till kundservice så man inte känner sig bortglömd men inte heller att dem står och glor på dig när du sitter och äter. Utöver den grymma servicen så är också maten helt fantastiskt, absolut en utav de bästa restauranger jag någonsin har ätit. Och personalen är garanterat dem sötaste och trevligaste jag någonsin har stött på, då inte bara inom restaurang utan över lag i livet. Om ni vil hitta en riktigt grym restaurang, med á la carte i Borås så är verkligen det här det rätta stället att gå till. Man för sjukt bra mat med dryck och sjukt bra service i en mysig miljö, kan det ens bli bättre än så?