Mumsig catering i Stockholm! Testa!

Nu kommer ett sjukt bra tips till alla er som letar efter catering i Stockholm! Cold Cut Catering heter företaget som erbjuder en riktigt grym catering buffé i Stockholm, eller med smörgåstårta eller vad du nu önskar dig! Förresten, hej på er alla läsare. Så roligt att ni fortfarande läser min blogg som tipsar om god mat och bra restauranger i Stockholm. Detta kanske inte räknas till en regelrätt restaurang, men de kan utan tvekan leverera riktigt god mat. Jag hade ett event för ett tag sen, där jag hade bjudit ungefär hundra personer. Det var i anslutning till bloggen, och jag hade sett fram emot det mycket. Inför detta så hade jag bestämt mig för att testa någon cateringfirma som var ny för mig. Valet föll på Cold Cut Catering, då jag hade letat mig fram på nätet för att hitta något som lockade. I det här fallet var det både menyn och priserna som lockade. Menyn var varierad och det fanns stora valmöjligheter för olika allergier, kosthållningar osv. Jag beställde mat för 120 personer (det är alltid bra att hålla sig i överkant), och jag är så förvånad över hur extremt mycket mat det blev över. Det hade räckt med en beställning till 80 personer, så mycket mat var det! Jag såg alla äta på bra så det var definitivt inget fel på maten. Det jag valde var olika buffébrickor, men olika köttsorter, frukter, grönsaker, sallader och såser. Jag kan starkt rekommendera Cold Cut Catering i Stockholm!