Nya kunder hittade lättare till oss

God eftermiddag gott folk och välkomna tillbaka hit! Hoppas ni hade en bra ledig dag igår och ser fram emot en kort arbetsperiod innan nästa ledighet. I det här inlägget hade jag tänkt prata om företaget Vizibly AB som har hjälpt mig och mitt företag med sökmotoroptimering i Göteborg.

Som majoriteten av er säkert redan vet driver jag och min kollega en restaurang ihop, vi startade den under förra året och jobbar med den för fullt. Vi har skapat en hemsida och försöker nå ut till så många nya kunder som möjligt, vår hemsida är anledningen till att vi tagit hjälp av Vizibly AB med sökmotoroptimering i Göteborg. Vi märkte att den inte alls fick många besökare, det blev helt enkelt raka motsatsen till vad vi hade tänkt oss. Den skulle ju hjälpa oss att få massa nya kunder som ville prova maten på vår restaurang, istället hjälpte den oss knappt alls. Efter att vi fick kontakt med Vizibly AB började de hjälpa oss att synas bättre på internet, de gjorde så att vi tillslut hamnade på förstasidan av restauranger i vår stad. Jag trodde till en början inte att det skulle gå så bra men hjälp vad jag har fått äta upp det idag, tack vare dem har vi fått många nya kunder på vår restaurang där en del av dem till och med har blivit stammisar. Deras sökmotoroptimering gjorde jättemycket för oss, vi har med deras hjälp kunnat växa som företag och utvecklats under vägen. Att tacka ja till deras hjälp är något jag sent kommer ångra, därför tycker jag verkligen att ni egenföretagare också bör kolla upp dem för att möjligtvis även ta hjälp av dem.